Montör inom stationsunderhåll till en av branschens bästa arbetsgivare!

Montör inom stationsunderhåll till en av branschens bästa arbetsgivare!

Har du en bakgrund inom elkraft, stationsunderhåll eller likvärdigt? Ta möjligheten att söka din nya karriärsutmaning hos en av branschens bästa arbetsgivare!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som montör innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter: drift, service och underhåll för stationer hos företagets industrikunder i Göteborg och Västra Götaland. Spänningsintervallet ligger inom 0,4-130kV på anläggningarna. Exempel på kunder är högskolor, fjärrvärmeverk, vindparker, tillverkningsindustrier etc.

I rollen ingår periodiska kontroller, provning samt felavhjälpning av apparater med tillhörande utrustning i ovanstående anläggningar. Transformatorer, batterisystem, brytare reservkraftsanläggningar, ljusbågsvakter etcetera är några exempel på dessa apparater.

Utöver ovan nämnt, kommer du även medverka i större och mindre projekt, där byta ställverk, transformatorer och reservkraftsanläggningar etc. är vanligt förekommande uppgifter.

Din profil

Skallkrav:
 • Lägst gymnasieutbildning: El, elkraft eller automation
 • Relevant yrkeserfarenhet i branschen
 • Behärska stationsunderhåll på apparater 0,4-130kV och vara van vid de krav som ställs på denna typ av arbete.
 • Svenska i tal o skrift.
 • B-körkort.
Vi ser att du har en god förmåga att tydligt kommunicera genom din sociala kompetens. Vidare ser vi att du är noggrann och upprätthåller en god struktur i ditt arbete. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas samt lära dig nya kompetenser.

Villkor

Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-05-13
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! På grund av semestertider kan återkoppling i processen dröja längre än normalt, tack för din förståelse!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Utveckling och förbättringsarbete värdesätts av företaget, och för att nå dit behövs kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vår kund är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vår kund erbjuder bland annat:
 • Mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö
 • Varierande arbetsuppgifter
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.