Montör av säkerhetsdörrar till Göteborg

Montör av säkerhetsdörrar till Göteborg

Är du en serviceminded person som gillar att lösa problem och har erfarenhet från hantverkaryrket? Sök då tjänsten som Dörrmontör!

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att montera nya karmar och dörrar till bl.a lägenheter, tvättstugor och andra utrymmen, men även på kontor och andra företag. Du kommer även att sköta servicearbeten av befintliga dörrar, låssystem och fastighetsboxar. Man sköter också sina egna kontroller efter varje montage och har lite lagerhantering på företagets egna lager. Ungefär 25% på lager och 75% ute på fältet. Det är även mycket internutbildningar och kurser man får ta del av så man hela tiden ligger i framkant när det gäller nya produkter samt nya sätt att utföra sitt arbete. Du kommer att få utbildning för att bli en av våra certifierade montörer.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd, ser lösningar hellre än problem, fysiskt stark och tar ansvar för ditt arbete från start till slut. För att vara framgångsrik som dörrmontör krävs det att du är lyhörd mot kunder, ger dem bästa möjliga service och bemötande i all kontakt före, under och efter leverans. Det är viktigt att du gillar att arbeta i team, att du dessutom är en s.k. doer och visar på framåtanda och positiv inställning är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Skallkrav
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande
  • Erfarenhet som hantverkare
  • Truckkort
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 7-16
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett rikstäckande bolag med erfaren sälj- och montagekedja som är experter på dörrbyten i flerbostadshus. Företaget erbjuder säkerhetsdörrar som ger lägenheter och fastigheter skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud. Vår kund har en stark positiv utveckling på marknaden med ökad efterfrågan av deras produkter och söker därför fler medarbetare.

Mer om företaget berättas vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.