Modellsnickare/modellbyggare sökes till världsledande företag

Modellsnickare/modellbyggare sökes till världsledande företag

Besitter du ett hantverkskunnande och vill utvecklas hos ett världsledande kunskapsföretag? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra verksamhetsområdet fartygsutveckling som arbetar med design, beräkningar samt verifiering av prestanda av marina farkoster för optimering av risk-och säkerhetsaspekter samt miljö- och energieffektivitet.

Till kunds team av modellsnickare söker vi en ny medarbetare som är med vid framtagandet av fartygsmodeller (enstyckstillverkning).
Grunden läggs i deras numeriskt styrda modellfräs, som därefter följs utav handbearbetning; lim, spackling, fräs, slip, målning samt montering av utrustning i modellerna. Övriga uppgifter innefattar bl.a. utrustning och riggning av modeller i försöksanläggningarna.
Grundmaterialet i modeller och prototyper är oftast skumplast, men även glas- och kolfiber samt teak kan förekomma.
Inledningsvis erbjuds du introduktion så att du ska ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din yrkesroll. Allt eftersom att du blir bekvämare i din roll så kommer du få mer utökade och självständiga arbetsuppgifter.

Din profil

Skallkrav:
  • Lämplig bakgrund är gymnasieskolans industriprogram eller liknande.
  • Arbetet innebär en del fysiskt ansträngande moment, varför en god fysik förutsätts.
  • Svenska o engelska i tal och skrift.
  • B-körkort krävs
  • Svenskt medborgarskap är ett krav. Eftersom deras kunder ofta arbetar under sekretesskrav, skall du kunna genomgå FMVs säkerhetskontroll utan anmärkning.
Meriterande:
  • Erfarenhet av svets, mekanik, CAM-beredning
  • Erfarenhet av arbete med båtar
Vid denna rekrytering bedömer vi även din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en flexibel person som har en god känsla för detaljer. Du är engagerad och nyfiken på att lära dig nytt samt utvecklas. Vidare är du en lyhörd lagspelare som samarbetar väl i team tillsammans med dina kollegor.
Då härdplast förekommer i arbetsmiljön så kommer du behöva genomgå en läkarundersökning för att säkerställa att du ej har någon allergisk reaktion.

Villkor

Start: Februari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-01-08
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett världsledande maritimt kunskapsföretag. Deras slutkunder är bl.a. redare, hamnar, varv, tillverkare och maritima myndighetsinstanser med kunder över hela världen. Ca 95 medarbetare arbetar på företaget och de omsätter ca 110 miljoner. Företagets värdegrund är följande: Värdeskapande, Engagemang, Integritet och Nyfikenhet. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.