Mjukvaruutvecklare till ett av världens största telekommunikationsföretag!

Mjukvaruutvecklare till ett av världens största telekommunikationsföretag!

Är du en junior programmerare med intresse för nätverk? Har du en utbildning inom data- eller systemvetenskap? Vill du jobba i ett branschledande företag där det är högt i tak och stor utvecklingspotential? Då har vi den rätta tjänsten för dig! Vi söker just nu efter flera mjukvaruutvecklarprofiler åt vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som Mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att tillsammans med 5-6 andra medarbetare utgöra ett team, vars jobb är att rätta-, förbättra- och utveckla koder till mjukvara. Mjukvaran som hanteras används för att skapa, utveckla och effektivisera nätverk inom telebranschen.

Från det uppdrag som ditt team tilldelas kommer diverse arbetsuppgifter att fördelas ut till respektive person. Du kommer därför alltså att både arbeta i team och självständigt.

De inriktningar som vår kund just nu söker personalförstärkning inom är:
  • Mjukvaruutveckling inom cloud där du programmerar nya funktioner inom främst C i Linuxmiljö.
  • Systemtestare som arbetar med att utveckla automatiserade tester, testa samt troubleshooting inom Gherkin med ramverk java.
  • Cloud deployments för solutionavdelningen där du arbetar med anlayser, felsökning och utveckling med hjälp av Helm och Kubernets.
Din profil

Du har en passion för programmering i kombination med ett intresse för nätverk. Du är ny inom din karriär och brinner för innovativa lösningar och är en lösningsorienterad person. Vi ser gärna att du har några hobbyprojekt inom programmering eller elektronik bakom dig. Du tycker om hårdvarunära programmering och har kanske valt kurser inom kryptoteknik, nätverk eller kompilatorkonstruktion. Kunskaper inom virtuella miljöer är meriterande så som VMs orchestration, Open vSwitch, SDN.

Skallkrav
  • En högskoleutbildning inom datavetenskap, elektro eller telekommunikation
  • Goda kunskaper inom C-programmering
  • Talar och skriver på engelska obehindrat
Meriterande
- Tidigare erfarenhet av Linux

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande leverantörerna av informations- och kommunikationsteknik (ICT) till tjänsteleverantörer. Hela 40 % av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. Största delen av företagets samarbetspartner utgörs av Kina och Indien.

"Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutning är vad vi gör!" - Kunden

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.