Mjukvaruutvecklare till ett av Sveriges snabbast växande Gasell företag

Mjukvaruutvecklare till ett av Sveriges snabbast växande Gasell företag

Test & Verifieringsingenjör till ett av Sveriges snabbast växande Gasell företag.
Har du ett brinnande intresse för test och verifiering? Är du redo att ta dig an utmaningar inom dagens snabbt utvecklande teknik? Då har vi tjänsten för dig!
Åt kunds räkning söker vi nu en Test & Verifieringsingenjör med placering i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

Som Test & Verifieringsingenjör hos vår kund arbetar man som konsult ute hos slutkund med ett dagligt arbete inom inbyggda system. Projekten du kommer arbeta med varierar och kan vara allt mellan 6 månader - 2 år. Uppdragen är främst inom fordonsindustrin och du kommer arbeta med test automation och verifiering. Tillsammans med din konsultchef kommer ni skapa en individuell utvecklingsplan för dig som har fokus på långsiktighet samt kortsiktiga karriär mål. Utöver deras noggrannhet av work life balance erbjuder dom också hög kvalité av friskvård, vidare utveckling, karriärmöjligheter, dator, telefon och fantastiska kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom mekatronik eller automation
  • Grundläggande kunskaper i C++
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Python, Git, Jenkins, Capl
  • Idrottsbakgrund
  • B-körkort
Villkor

Start: Augusti
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Engineering samt kompletta lösningar inom Cleantech till högteknologiska kunder inom Energi, Medtech och Fordon. Vår kunds mål är att minska slutkunders kostnader och miljöpåverkan genom innovativa tekniska lösningar.

Slutkunderna utvecklar framtidens teknik för miljömässig- och teknisk hållbarhet. De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Du skall alltså skräddarsy en komplett lösning för kundens testbehov.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.