Mjukvaruutvecklare till SAAB

Mjukvaruutvecklare till SAAB

Vill du arbeta som utvecklare och samtidigt göra skillnad i samhället? Är du nyexaminerad och vill jobba i ett bolag med stor teknisk kunskap? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget innebär testsystemsutveckling inom området för mikrovåg och digitalteknik. Uppgifterna i deras tvärfunktionellateam omfattar systemering, elektronik- och programvaruutveckling samt verifiering av egenutvecklade testutrustningar. Testobjekten är komplexa produkter, allt från kretskort och kassetter upp till delsystem och system, DC-50 GHz. Det är viktigt för detta uppdrag att du har kunskap inom området för mätteknik och instrumentkunskap

Din profil

Som person är driven, engagerad, ansvarfull och trivs bäst med att jobba i team, då kommer du klara av rollen galant. Självklart tar du även stort ansvar för dina egna uppgifter men att du i grunden är en teamspelare är väldigt viktigt. Vi tror även att du är en person som har lätt för att lära nytt och är nyfiken på att lära dig mer.

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning inom Data/IT
  • Svenskt medborgarskap
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Har kunskaper om mätteknik och instrumentkunskap
  • Ha kunskap inom att utföra automatiska tester
Det är meriterande om du:
  • Har passion för programmering eller har hobbyprojekt där du programmerar
  • Erfarenhet av utveckling av både hårdvara och mjukvara och då med hjälp av LabView.
Villkor

Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: 8-16:30, finns möjligheter till flex
Ort: Göteborg
Start: Omgående
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden arbetar i team och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att teamen har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Kontoren kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism men också en avslappnad attityd och framförallt arbetsglädje, vilket de tycker är viktigast.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.