Mjukvaruutvecklare sökes – den ödmjuka sorten!

Mjukvaruutvecklare sökes – den ödmjuka sorten!

Känner du att det är viktigt att ha stor frihet i din roll som mjukvaruutvecklare och att du vill växa tillsammans med ett bolag som lyssnar och stöttar? Har du en utbildning med programmeringsinriktning? Sök då tjänsten som mjukvaruutvecklare idag eller tipsa om någon du tänker på!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som i en platt organisation där trivsel och välmående prioriteras. Som mjukvaruutvecklare får du önska och tycka till om vilka uppdrag du tar dig ann och får också vara med och bestämma om du vill sitta inhouse eller ute hos slutkund. Du blir tilldelad en mentor som ser till att du får den hjälp och stöttning du behöver som ny i bolaget, men också en ytterligare person som fungerar som bollplank när det kommer till mer tekniska frågor. Vår kund har många kunder och därför har dom en stor bredd när det kommer till projekt och vad man arbetar med, vilket gör att det som spelar roll är att du är en teknikintresserad person som brinner både för att programmera och för att bidra till förbättring.

Din profil

Vi söker nu dig som vill få chansen att arbeta som mjukvaruutvecklare i ett företag som brinner för att du som medarbetare ska få vara med och tycka till. Då hjärtat på rätt plats i kombination med programmeringskunskaper är det viktigaste är det viktigt att du har en utbildning och kunskap inom något av följande språk: C++, C, Java, C", .Net. Det är också viktigt att du som person är ödmjuk, vill lära dig och att du vill fortsätta växa.

Skallkrav:
  • Utbildning med programmeringsinriktning
  • Kunskap inom ett av följande: C++, C, Java, C", .Net.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor

Start: Januari
Placering. Centrala Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som primärt står på 2 ben: IT och teknik. Det som skiljer dem från andra konsultföretag är deras fokus på värderingar och att få inte bara företaget utan också personalen att växa. Projekten drivs med agila metoder och dom består idag av 12 personer med vass kompetens inom de olika områdena.

Mer information ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.