Mjukvaruutvecklare inom JAVA till Saab

Mjukvaruutvecklare inom JAVA till Saab

Vill du jobba som utvecklare och samtidigt göra skillnad i samhället? Vill du jobba i ett bolag med stor teknisk kunskap? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är drygt 600 anställda. Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing Application som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions. Sektionen består av ca 80 personer fördelade 7 team. Brinner du för mjukvaruutveckling och vill vara en del av ett utvecklingsteam med helhetsansvar från kravställning till integration? Då har du hittat rätt! Teamet utvecklar och integrerar testverktyg, vilket ger dig möjlighet att jobba mot flera av våra världsledande produkter, från utveckling till leverans. Arbetet bedrivs i agila team där vi kontinuerligt fokuserar på att förbättra våra arbetssätt och system. Som mjukvaruutvecklare kommer du att designa, implementera och testa systemen. Arbetet genomsyras av våra gemensamma värderingar "Drive, Trust, Diversity and Expertise" som är vägledande för oss.

Om företaget

Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att teamen har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Kontoren kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism men också en avslappnad attityd och framförallt arbetsglädje, vilket de tycker är viktigast.

Din profil

Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden.

Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för objektorienterad programmering och kompetens inom något eller flera av följande områden: Java Byggmiljöer, Script, Jenkins, CI Prestandaoptimeringar, strukturerad felsökning Mjukvarudesign, Refactorering, CleanCode CORBA/DDS. Erfarenhet av GUI(Vi skriver i Delphi men inget krav) CM Agil utvecklingsmetodik Gärna erfarenhet distribuerade datasystem Objektorienterad programmering (gärna Java)

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid, 100 %

Arbetstid: 8-16:30, finns möjligheter till flex

Ort: Göteborg

Start: Omgående
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.