Mjukvarutestare till företag inom tullbranschen!

Mjukvarutestare till företag inom tullbranschen!

Är du en driven och nyfiken mjukvarutestare som gillar att ta ansvar? Söker du efter en arbetsplats att utvecklas på och samtidigt dela med dig av dina erfarenheter? Vill du arbeta på ett internationellt företag inom tullbranschen? Då är det just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvarutestare hos vår kund kommer du att tillhöra två olika team, utvecklar-teamet samt QA-teamet. Ditt ansvarsområde ligger i att lära sig vår kunds egna system och testa de olika funktionerna som utvecklarna bygger. Detta görs med hjälp av ramverket Scrum vilket innebär att arbetet görs i olika sprintar. Varje sprint inleds med en planeringssession och avslutas med en granskning av genomförda aktiviteter. Du kommer att testa utvecklarnas funktioner manuellt under utvecklingen men även när de anses vara klara för en slutgiltig testning. Rollen innebär att man kommer behöva lära sig produkten väl, kunna se över koden och förstå viss funktionalitet.

Din profil

För att få en rättvis start i rollen som junior mjukvarutestare till vår kund så krävs det att du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya system och har en talang för problemlösning. För att säkerställa att du har rätt driv och engagemang ser vi gärna att du även kan uppvisa goda betyg från din relevanta eftergymnasiala utbildning. Du ser dig själv som en riktig "doer" och har som inställning att utvecklas och lära dig mer och mer för varje dag. Noggrannhet är även en viktig del som genomsyrar ditt arbete. Meriterande är såklart att du har någon erfarenhet från en liknande testroll men rätt inställning och personlighet är det vi framförallt letar efter.

Skallkrav:
  • Relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom testning

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds dagliga kärnverksamhet är handel- och tullstrategi. Tjänster de erbjuder är bland annat Brexit Service Hub, konsulttjänster inom handel och tull, handels- och tullutbildningar, tullösningar - myndigheter, UCC Navigator, Customs Trade Digital Soloutions, bokförings- och momstjänster med mera. Företaget har utvecklat ett system för att automatisera många processer för kunder som skeppar deras produkter världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.