Mjukvarukonstruktör sökes

Mjukvarukonstruktör sökes

Hos oss blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Dina arbetsuppgifter

Vi jobbar med att utveckla och konfigurera runtime plattformar som ska passa systemdesignen för hela systemet. Operativsystemen som vi jobbar med är Linux och Windows så det är bra om du har vana att jobba med dessa. Du kommer att tillhöra ett agilt tvärfunktionellt team som jobbar med Scrum. Som utvecklare av runtime plattformar spelar du en central roll i att integrera hårdvara och mjukvara och allting däremellan i våra komplexa system. Vi utvecklar våra egna applikationer och vi använder redan färdigutvecklade applikationer som redan finns på marknaden.

Din profil

Brinner du för teknisk problemlösning i en Linuxvärld? Har ett gediget intresse av datorer och problemlösning, du använder gärna smarta mjukvarulösningar och är kunnig även i hårdvara.
Då är detta rätta platsen för dig!

Skallkrav
  • Scripting (Bash, PowerShell, Bourne shell, Python)
  • Computer architecture
  • Windows embedded OS/Linux OS
  • Information assurance
  • Network, Routing, Firewalls
  • Virtualisering
Svenskt medborgarskap är ett krav.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heldtid
Lön: Enligt överrenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Kontaktperson(er)
Teodor Lindström
0723-015531
Teodor.lindstrom@framtiden.com
Publiceringsdatum
2019-12-19
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och komersiell flygteknik. Med ett totalt antal medarbetare på 15500 ingår du i ett, inom många områden, tekniskt ledande företag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.