Metodtekniker med teknik i fingerspetsarna sökes!

Metodtekniker med teknik i fingerspetsarna sökes!

Har du ett genuint intresse för teknik och fordon? Vill du arbeta i ett team som använder sig av de senaste så som VR för att förstå, skapa och utveckla metoder och manualer? Sök då tjänsten som Metodtekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som metodtekniker kommer du att arbeta i ett växande team som idag består av 4 medarbetare. Tillsammans skapar dom utifrån VR och CAD-miljöer metoder för olika funktioner och komponenter inom främst fordonsindustrin. VR-miljön gör det enkelt att visuellt se funktioner och komponenter, men du som Metodtekniker förstår hur saker är uppbyggda och påverkar varandra i verkligheten vilket gör att du inte tar den visuellt lättaste vägen. Med hjälp av tekniken tar ni fram bilder av komponenter som ni fotograferar och därefter skapar ni reparationsmetoder, bytesmetoder samt servermetoder.

Din profil

Vi söker nu dig som har ett stort fordonsintresse kombinerat med teknisk erfarenhet som du kan ha fått genom arbete eller studier. Det är viktigt att du tidigare har "mekat och skruvat" och har en teknisk förståelse för hur komponenter påverkar varandra. Teamet använder sig av XML och därför är det meriterande om du tidigare har använt dig av det.
För att trivas i rollen som Metodtekniker hos vår kund tror vi att du är en person som gillar en varierande vardag där du får vara med och påverka. Du har ett driv som fungerar bra i grupp, men du klarar av att fatta beslut själv och tar dig fram på egen hand. Sen så är det bra om du gillar att ha kul också!

Skallkrav:
  • Teknisk/Fordonsteknik utbildning alternativt erfarenhet som mekaniker
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av XML
  • Erfarenhet av roller så som fordonstekniker, servicetekniker alternativt reparatör
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg/Trollhättan
Arbetstider: Kontorstider
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer i din roll vara uthyrd konsult via vår kund som har sitt kontor i Göteborg/Trollhättan. Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.