Mekanikingenjör mot AFRYs talangprogram

Mekanikingenjör mot AFRYs talangprogram

Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär jobba med spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY.

Om Tjänsten:

I din roll som junior mekanikingenjör kommer du att jobba tätt med erfarna kollegor. Du kommer bli tilldelad en mentor och beroendes på vem du är som person och vilken ort du kommer tillhöra kommer du inledningsvis antingen hjälpa till i existerande projekt in-house eller genomföra kortare egna uppgifter eller projekt mot slutkund.

Inget uppdrag är det andra likt och jobben är varierande i storlek men du kommer ha en unik möjlighet i att bestämma själv hur du vill forma din karriär antingen om du vill bredda din kunskapsbas eller nischa in dig på specifika kompetenser. Målet med talangprogrammet initialt är att forma dig till en självgående konsult genom ett praktiskt lärande kombinerat med konsultinriktade utbildningar.

På längre sikt när du vuxit in i rollen så har du möjlighet att jobba med spännande projekt inom konstruktion, design och projektledning.

Vi ser att du har följande bakgrund:

- Relevant Högskole- eller civilingenjörsutbildning

- God svenska samt engelska i tal och skrift.

- Positivt inställd till att visst resande förekommer i tjänsten.

Meriterande:

- Relevant erfarenhet som tex: sommarjobb, exjobb eller egna projekt mot produktions- eller teknikföretag.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och är hungrig på att lära dig mer. Som person är du konsultmässig och flexibel i ditt arbete och uppskattar rak kommunikation. Du är social, utåtriktad, ödmjuk och trivs att jobba i team. Att få jobba i en utvecklande och utmanande verksamhet är något du tycker är kul och ser fram mot.

Om företaget:

AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment. Detta talangprogram riktar sig mot AFRY Connected Products som har en stor bredd och blandning av kompetenser inom mekanik, mjukvara och projektledning som löper genom hela produktutvecklingskedjan. Till deras kontor i Göteborg, Jönköping och Linköping letar vi nu personer som är i början av sin karriär och identifierar sig som hängiva lagspelare inom mekanik eller embedded.

Om oss

Framtiden har varit en samarbetspartner till AFRY inom bemanning och rekrytering sedan 2008. Genom att genomföra Framtidens talangprogram kickstartar du din karriär samtidigt som du bygger upp ditt kontaktnät över AFRYs kontorsgränser. Under talangprogrammets gång kommer du varva spännande konsultuppdrag med mentorskap, utbildningar och gemensamma aktiviteter tillsammans med övriga deltagare av programmet.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Villkor:

Start: 6 september 2021

Ort: X

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.