Mekaniker/Servicetekniker till välkänt bolag inom entreprenadmaskiner!

Mekaniker/Servicetekniker till välkänt bolag inom entreprenadmaskiner!

Är du praktiskt lagd och har du ett stort intresse för teknik och mekanik? Trivs du med att arbeta i en varierad roll där du får använda ditt sinne för service? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som mekaniker kommer du arbeta med att serva entreprenadmaskinerna. Detta kan innebära allt ifrån att reparera en grävmaskin som står still till att felsöka hydraulsystem och elsystem. Du kommer att utgå ifrån verkstaden i Kungälv för att sedan åka iväg till kunder på aktuell plats och hjälpa dem med diverse serviceärenden. Till en början får du utbildning i produkterna samt ta rygg på en mer senior kollega. När du blivit varm i kläderna får du börja med lite enklare uppgifter tills du känner dig trygg i rollen.

Din profil

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du är en ansvarsfull person med en naturlig fallenhet och intresse för teknik.
Vi söker dig som alltid gör ditt bästa, är social, ödmjuk och drivs av att göra ett riktigt bra jobb!

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Grundläggande förståelse för el,mekanik och hydrualik (från gymnasieskola, högskola eller erfarenhet)
Meriterande:
  • BE-körkort
  • Erfarenhet av att jobba med maskiner
  • Maskintresse
  • Erfarenhet från svets och smide via utbildning eller tidigare arbete
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kungälv
Arbetstider: 7-16
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076-307 81 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett norskägt bolag som etablerades i Sverige år 2004. De började sin resa mot framgång i en liten lokal i Haninge och har idag ungefär 30 anställda och anläggningar både i Stockholm och Kungälv. Företaget arbetar med försäljning och uthyrning av entreprenadmaskiner. Grävmaskiner, hjullastare och kompaktlastare är några av produkterna de tillhandahåller. Förutom det så arbetar de med service av dessa samt säljer reservdelar och tillbehör. Deras mål är att bli är att bli en av de fyra ledande leverantörerna av små och stora entreprenadmaskiner på marknaden, och de är på god väg!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.