Maskinoperatör till teknikföretag!

Maskinoperatör till teknikföretag!

Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och jobba med ny spännande teknik. Då är det här en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Det ingår även i rollen att ställa in och göra lättare programmering på företagets olika maskiner. Det kommer även vara en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.

Man kommer att få ett mentorskap som kommer fortgå under hela perioden där man gradvis utvecklas in i de olika momenten.

Din profil

Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från programmering av maskiner
Meriterande om du har något av följande:
  • Teknisk utbildning på gymnasiet
  • Teknikintresserad
Villkor

Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Partille
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. I Sverige samarbetar man bland annat med den svenska försvarsmakten, vilket ställer höga krav på både noggranhet och kvalité inom produktionen.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.