Maskiningenjör till fordonsutvecklare!

Maskiningenjör till fordonsutvecklare!

Är du maskiningenjör med intresse för geometri? Är du dessutom hungrig på att öka dina kunskaper? Då har vi en utmärkt tjänst för dig hos ett spännande företag!

Dina arbetsuppgifter

Som geometrisäkringsingenjör kommer du att arbeta med att säkerställa att konstruktioner uppfyller kravställningarna, exempelvis form- och lägeskravsättning, toleransberäkningar och variationssimulering. Du kommer att arbeta med mätpunktsritningar. Som geometrisäkringsingenjör kommer du var en del av ett team med lång och bred erfarenhet, där det finns stora möjligheter att dra nytta av gruppens samlade kompetens och öka dina kunskaper som ingenjör. I rollen ingår även en del resor till Kina.

Din profil

För rollen som geometrisäkringsingenjör vill vi att du har högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller produktionsteknik. Du har grundkunskaper i CATIA samt RD&T. Du behöver vara resbar då det i tjänsten ingår resor till Asien.

I övrigt talar du god engelska. Ytterligare språk som svenska och/eller kinesiska är ett plus i kanten. Känner du till GD&T eller Teamcenter ses även detta som meriterande. Som person är du flexibel och ordningsam.

Skallkrav:
  • Maskiningenjör
  • Grundkunskaper i CATIA
  • Resbarhet
  • Engelska
Meriterande
  • GD&T
  • Kinesiska/svenska
Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: September

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-segmentet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.