Maskinförare för spännande uppdrag inom fiberbranchen

Maskinförare för spännande uppdrag inom fiberbranchen

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill arbeta inom industri? Då kan detta vara något för dig. Just nu söker vi en maskinförare för uppdrag hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinförare hos vår kund kommer du arbeta med att köra deras maskiner på utsatta projekt men även se till så att alla dem projekt de har går i lås. En anlägningsarbetare kommer alltid vara på plats tillsammans med dig för att hjälpa dig med projekten. I vissa fall kan du även behöva göra arbetsuppgifter utanför maskinen, det kan exempelvis vara att gräva för hand eller stötta anläggningsarbetaren i dess göromål.

Projekten varierar men främst projekt inom fiber. Arbetets huvudsakliga uppgift i alla projekt är att gräva och köra maskinerna så att man kan lägga fiber på dem platserna där elkraft har sina projekt. Maskiner som används; Larvare 1,7 - 25 ton, Hjulare 6 och 10 ton, Traktor, ATV, Fiberblås, Spårfräs - 9 cm brett och 63 cm djupt.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenskt tal
  • Förarbevis för grävmaskin
Meriterande:
  • Erfarenhet som maskinförare, helst inom kabel så du vet hur man skall hantera en maskin när det kommer till just fiberjobb.
  • Självgående
  • C körkort
  • Körkort BE = Körkortsbehörigheten BE ger rätten att köra personbil eller lätt lastbil
För att passa för den här tjänsten behöver du ha B körkort samt förarbevis för grävmaskin, det är meriterande men inte ett krav att även inneha BE och eller C körkort. Du får gärna vara självgående och ha erfarenhet från ett liknande arbete.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg med omnejd, du kommer att utgå från hemmet
Arbetstider: Kontorstider, flextider
Lön: Efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 0722140574
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades som ett elinstallationsföretag 2001 och erbjuder elinstallationer till företag och privatpersoner. 2008 ombildades företaget till aktiebolag och samma år förgrenade dem bolaget för att även börja arbeta mot fiberbranschen. Deras uppdragsgivare inom fiber är så väl ekonomiska föreningar som stora internationella nätägare vilket visar på att dem har erfarenhet från både stora och små projekt. Bred personalstyrka inom företaget i form av elektriker, anläggare, grävmaskinister, fiberblåsare, kranbilschaffauförrer, projektörer samt projektledare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.