Maskinförare för snöröjning sökes!

Maskinförare för snöröjning sökes!

Vill du ha ett extrajobb under vintersäsongen där du kan tjäna en extra slant och samtidigt få en god erfarenhet? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

I din arbetsroll kommer du arbeta med att framföra grävmaskiner och hjullastare för att ploga snö. Andra arbetsuppgifter som förekommer är sandning samt skottning av snö. Du kommer tillhöra ett arbetslag men utför arbetet självständigt samt får kartor så du vet vilket område du ska verka i. Det är viktigt att du är flexibel gällande arbetstider då du arbetar jour och uppdragen kan komma med kort varsel när snön faller.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Kört någon typ av maskin förut
Meriterande:
  • Erfarenhet från liknande arbete
  • Truckkort
  • Traktorkort
Vid denna rekrytering läggs stor vikt på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är plikttrogen och flexibel som person. Detta är viktig eftersom du behöver vara beredd att arbeta då behov uppstår. Vidare ser vi gärna att du är stresstålig och har en god fysik då arbetet kan vara fysiskt krävande.

Villkor

Start: Jour (då snön faller startar uppdrag)
Omfattning: Deltid
Placering: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt gällande kollektivavtal + Jourtillägg
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Deltid vid behov
Tjänstgöringsort
Göteborg med omnejd
Publiceringsdatum
2018-11-01
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760 36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av västsveriges ledande företag inom utemiljö. Företaget skapar och underhåller livsmiljöer samt hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom anläggning, skötsel och maskintjänster. Vår kund erbjuder specialisttjänster likväl som ständig jour, inte minst vintertid. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.