Mötesbokare på deltid sökes till fastighetsbyrå

Mötesbokare på deltid sökes till fastighetsbyrå

Tycker du om att prata i telefon och har lätt att etablera kontakt? Sök då tjänsten som mötesbokare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att boka möten åt mäklare, ditt jobb går ut på att följa upp heta leads genom att ringa och boka möten med dem, information hittar du i systemet som används av vår kund. Framförallt ska du fånga privatpersoners intresse för olika objekt som finns på marknaden, telefonen är ditt främsta verktyg.
Du kommer få en introduktion och stöttning på arbetsplatsen, längre fram finns det möjlighet att jobba hemifrån emellanåt.
Du erbjuds en arbetsplats med härlig miljö, fräscha lokaler och ett gott gäng.

Din profil

Skallkrav

Svenska

För att passa in i rollen som mötesbokare behöver du kunna tala och skriva svenska flytande. Det är meriterande men inte ett krav om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter, Företaget tycker att det viktigaste är att du är rätt person, du får inte vara rädd för att lyfta luren och du behöver vara framåt. Vi ser även att du som söker är energirik och artig, det är viktigt att man är medveten om kontorets helhet och levererar en bra känsla i samtalet.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: 8h/v minst 12 veckor framåt, med chans till förlängning
Ort: Mölnlycke

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På den här fastighetsbyrån arbetar det 6 stycken mäklare och en assistent som sitter i ljusa lokaler strax utanför Göteborg.
Vår kund är ett av de ledande företagen i branschen och arbetar med att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus genom att erbjuda bästa möjliga affär utifrån kundens behov.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.