Målinriktad säljare sökes till extrajobb inom försäljning

Målinriktad säljare sökes till extrajobb inom försäljning

Är du en driven och målinriktad person som gillar försäljning? Vill du ha flexibla arbetstider med stor möjlighet att dubbla din inkomst? Då kan vi ha jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund letar idag efter en mötesbokare som kan stötta deras säljare som befinner sig ute hos kund. I arbetet kommer du att ringa potentiella kunder för att boka möte som säljarna sedan åker ut på. Du kommer att arbeta mot företag med hjälp utav prospektering och telefonen kommer vara ditt främsta arbetsverktyg. Tjänsten innefattar cirka 10-16h i veckan och du kommer själv få möjlighet att välja ditt schema förutsatt att det är under kontorstider.
För att lyckas med detta kommer du att få en god introduktion som påbörjas genom att gå bredvid en befintlig mötesbokare. Där kommer du få vara med på såväl medlyssning som annan coachning.

Din profil

Vi söker dig som är kundfokuserad, tävlingsinriktad och älskar sälj. Du behöver gilla att arbeta i ett högt tempo och inte vara rädd för att lyfta i telefonluren.
Skallkrav
- Flytande svenska i tal och skrift
Meriter:
  • Telefonbakgrund (gärna telefonförsäljning)
  • Kundkontakt
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flexibla mellan 8-17
Omfattning: Deltid 10-16h/vecka

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har idag 65 personer anställda fördelat på fyra kontor däribland ett i Köpenhamn. De arbetar med uthyrning och serviceunderhåll utav akvarier i dess olika former. Företaget jobbar kundanpassat med olika modeller och idéer. De har ett brett utbud där de erbjuder allt från olika fiskar, växter och specifik inredning med olika tillbehör till akvariet. Företags vision är att bli Europas ledande leverantör av akvarieuthyrning som skapar mervärde och upplevelser i världsklass. Då företag erbjuder en generös bonus finns det möjligheter till att snabbt påverka sin egen ekonomi.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.