Mättekniker sökes till globalt företag inom samhällstillväxtbranschen

Mättekniker sökes till globalt företag inom samhällstillväxtbranschen

Har du ett intresse för teknik och vill bidra till att samhällen växer? Söker du efter ett arbete med mycket frihet under ansvar? Då är den här tjänsten som gjord för dig!

Dina arbetsuppgifter

Till en början kommer du att gå med en erfaren mättekniker för att sedan få allt mer eget ansvar. Dagen börjar med att du packar bilen och åker tillsammans med sin mentor och mäter exemplevis terränger, höjder (skillnader), vägkanter, stolpar, brunnar med mera för att sedan göra en projektering. Väl på kontoret laddar du upp datan som du samlat in som du gör om till markkartor som blir 2D-ritningar. Ritningarna skickas sedan till projekteringsavddelningen.

Exempel på projekt kan vara en bro som håller på att sätta sig och då kollar du över rörelsen och hur den förändras veckovis. Du kommer göra enklare mätningar själv och uppskattningsvis arbetar du 2-4 dagar ute i fält och resterande dagar är du på+ kontoret. Beroende på intresse kan uppdelningen variera.

Din profil

Du som söker har ett stort intresse för teknik (användning av drönare förekommer bland annat) och tycker om frihet under ansvar. Som person är du även flexibel, har ett intre driv och har lätt för att planera. Kontoret befinner sig i Halmstad och därför ska du ha möjlighet att kunna pendla till kontoret, framåt kommer du att kunna arbeta mer hemifrån.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning som lantmäteriingenjör eller mättekniker utbildning
  • Kunskaper inom CAD som SBGEO
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17 till en början, sedan eget ansvar att göra en 40 h arbetsvecka
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund finns över hela landet och arbetar med allt som rör el, IT, tele, automation och VVS. Bland uppdragsgivarna finns industrier, fastighetsbolag, byggföretag, installationsföretag, stat, kommun och landsting.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.