Mättekniker sökes till familjärt bolag i Göteborg!

Mättekniker sökes till familjärt bolag i Göteborg!

Har du tre års erfarenhet eller mer som mättekniker inom anläggning? Vill du pröva dina vingar på ett mindre bolag där får chans till att driva egna projekt? Är du självgående, noggrann och sifferkunnig? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

En vanlig vecka hos vår kund kommer du självständigt att läsa ritningar, skapa underlag för utsättning, sätta ut, mäta in och även upprätta relationsunderlag. Projekteringsinmätningar görs med totalstation, GPS eller drönare ute på bygget där projektet finns. Du kommer även att skapa modeller för maskinstyrning, utsättning samt mängdreglering i anläggningsprojekt. Varje måndag startar med ett produktionsmöte där ni anpassar veckans arbetsuppgifter beroende på vad projektet kräver. Du kommer att tillbringa hälften av din tid ute på bygget och andra hälften inne på kontoret.

Din profil

För att lyckas i rollen som mättekniker hos vår kund är du en självgående person som alltid strävar efter ordning och reda och är sifferkunnig då en del beräkningar ingår i din roll. Du bör även ha ett intresse för teknisk utveckling då vår kund strävar efter att bli den ledande aktören i mätteknik på marknaden.

Skallkrav:
 • Relevant utbildning inom mätteknik
 • Minst 3 års erfarenhet som mättekniker inom anläggning
 • Kunna läsa ritningar, skapa underlag för utsättning, sätta ut och mäta in
 • Hantera totalstation och GPS
 • Skapa modeller för maskinstyrning, utsättning och mängdreglering
 • Upprätta relationsunderlag
 • Kunna utföra beräkningar
 • Körkort
 • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
 • Kunskaper i MER (AMA)
 • Etablera stomnät och nätutjämningar
 • Mätbehörighet I
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 06:30-16:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor familj som består av många olika personligheter med individuell kompetens. I deras mångsidiga grupp finns bland annat kart- och mätningstekniker, BIM/VDC-ingenjörer, maskininstyrningsrådgivare och tekniker. Med denna sammanställning av skickliga medarbetare kan vår kund ge de bästa resultaten inom mätteknik, BIM/VDC, rådgivning och maskinstyrning. Vår kund började som en lantmäteriavdelning i ett större anläggningsföretag men år 2012 tog de steget vidare och valde att bli en självständig verksamhet med målet att bli den ledande aktören i teknik på marknaden. Det är särskilt viktigt i bygg- och anläggningsbranschen, som blir allt mer digitaliserad och kräver den senaste tekniken för att man ska kunna leverera önskad kvalitet i tid och till rätt budget.

Företaget erbjuder även stora möjligheter framöver där du får chans till att driva egna projekt och har goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vår kund är "det lilla företaget" har de korta beslutsvägar och är du intresserad av ny teknik är det här för dig en drömarbetsplats.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.