Larmtekniker sökes till expansivt bolag i Göteborg

Larmtekniker sökes till expansivt bolag i Göteborg

Har du en bakgrund som larmtekniker/installatör och vill utvecklas i ett expansivt bolag? Trivs du på en arbetsplats där du ges stor frihet under ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som larmtekniker arbetar du primärt med installation och service av larm hos företagets kunder. Du bokar självständigt in möte med de kunder som har behov och genomför arbetet när det passar för båda parter. Ett vanligt förekommande uppdrag kan exempelvis vara att installera ett nytt larm, alternativt utföra utbyte eller service hos en företagskund.

Majoriteten av företagets kunder finns inom Göteborgsregionen. Arbetsgivaren tillhanda har bil som du kan nyttja för att ta dig ut på möten. Arbetet erbjuder stor frihet under ansvar, där du själv bokar din kalender och således styr över din arbetstid. Inledningsvis ges du givetvis introduktion av arbetsgivaren så att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din yrkesroll!

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning med inriktning larmtekniker eller likvärdigt
  • Körkort B
  • Svenska i tal o skrift.
Vi söker dig som är driven och ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du är självständig i ditt arbetssätt och tar gärna egna initiativ för att hitta lösningar på problem. Vidare ser vi att du är en stresstålig person som alltid strävar efter att leverera god service och kvalité.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-10-02
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en heltäckande aktör inom säkerhetsanläggningar och installerar bland annat: Inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, överfallslarm och Tv-övervakning. Med flertal år i branschen så är vår kund en väletablerad aktör med hög kompetens. I dagsläget arbetar cirka åtta stycken medarbetare på företaget. Detta medför en familjär känsla med korta beslutsvägar och där du som medarbetare prioriteras. Vår kund är rätt arbetsgivare för dig som vill omges av trevliga kollegor, hög kompetens och stor frihet i vardagen. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.