Lösningsorienterad .net utvecklare till Nordiskt ledande företag

Lösningsorienterad .net utvecklare till Nordiskt ledande företag

Brinner du för programmering och känslan av att få skapa? Vill du arbeta i ett företag med fokus på modern digitalisering? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med kundens egenskapade system med fokus på fordonsmarknaden. Du skall skapa lönsamma garantisystem till kund som är utvecklat för den skandinaviska marknaden och det huvudsakliga språket du använder dig av är .net och C#. Tillsammans med IT avdelningen skapar du nya system och förbättringar i befintliga system för att varje dag ta företaget ett steg framåt i deras riktning mot hög kvalitet och god service.

Din profil

Du som söker gillar frihet under eget ansvar och har ett brinnande intresse för programmering även på din fritid. I din roll finns inga krav på daglig kontakt med kund utan här får du chansen att arbeta med uppgifter som du älskar.

Skallkrav:
  • YH - systemutveckling
  • Svenska
  • .Net
  • C#
Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande miljö inom it, gärna mot fordon.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-16:30

Vi behandlar ansökningar löpande, gör din ansökan redan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag är vår kund ledande i Norden gällande sitt affärskoncept inom erbjudandet av bra bilgarantier där resultatet är trygghet för kunden. Dom har kontor i Göteborg där dom arbetar i nya fräscha lokaler med en stor härlig terrass som går runt hela huset. Varje dag serveras frukost mellan 09:00-09:30, 60 minuters lunch och en kort eftermiddagsfika klockan 15:00.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.