Kvalitetsingenjör mot automatiserad produktion sökes!

Kvalitetsingenjör mot automatiserad produktion sökes!

Är du intresserad av teknik och automation? Ägnar du dig dessutom åt fotografering på fritiden? Här finns möjlighet att bli del av ett nytt projekt som fokuserar på automatiserad produktion och industri 4.0 - sök tjänsten som kvalitetsingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med att automatisera kvalitetssäkringsprocesser med hjälp av intelligenta kameror och sensorer. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att vara:
 • Analysera miljö och identifiera omgivande fotografiska förhållanden i kundens produktionsanläggningar med hänsyn till faktorer som ljusinsläpp, positionering, el, mekanik och flöde
 • Utifrån analysen välja lämpliga systemprodukter från leverantörer
 • Konfigurera och parametersätta systemmjukvara
 • Montera, installera och integrera utrustning i fabriker
Du kommer att arbeta på kontoret som är beläget på Lindholmen men kommer även att vara ute på mycket besök hos kund.

Din profil

Skallkrav:
 • Ingenjörsutbildning mot mekatronik, elektro eller maskin
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
 • Intresse för fotografering
Meriterande:
 • Jobbat inom Infoream innan
 • Erfarenhet från integrationer
 • Arbetslivserfarenhet från industri och lager tex att man jobbat som truckförare eller med maskin innan
 • Skrivit examensarbete relaterat till Vision och sensorer
Villkor

Placeringsort: Göteborg, Lindholmen
Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse
Arbetstider: 08.00-17.00 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, tillvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett tekniskt konsultföretag som fokuserar på produktutveckling. Sedan starten har de utvecklat över 2 000 framgångsrika produkter som har bidragit till att ett flertal av deras kunder idag är världsledande inom respektive områden. Deras kunder återfinns bl.a. inom telekom, verkstad och fordonsindustrin. Totalt är de ca 500 medarbetare huvudsakligen i Sverige, men även i Norge och Danmark.

Vår kund har en stark företagskultur med rak kommunikation och stor sammanhållning. Alla medarbetare uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt har de ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att de har ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.