Kundtjänstmedarbetare sökes!

Kundtjänstmedarbetare sökes!

Är du en driven och lösningsorienterad person som har god datorvana? Sök då jobbet som Kundtjänstmedarbetare!

Dina arbetsuppgifter

Som Kundtjänstmedarbetare är du spindeln i nätet. Tillsammans med ditt team har du hand om transportlogistiken. Du kommer att ta emot betsällningar och förmedla det vidare till transportledarna. Hjälpa kunder med fel lerevaranser som kan uppkomma samt förseningar. Du kommer ha ett nära samarbete med transportledarna dagligen och arbeta främst med telefon och mail. Viktigt att du är lösningsorienterad då det förekommer en hel del akuta problem som behöver lösas snabbt under dagen.

För att känna dig trygg i rollen kommer du att få några veckors upplärning innan du självgående arbetar med de olika momenten. Du kommer även att ha en mentor och arbetskollega nära tillhands under hela perioden.

Din profil

Vi söker dig som är driven och lösningsorienterad. Har en vilja att jobba och visa framfötterna för att tillsammans med sitt team klara av olika problem man ställs inför.

Skallkrav
  • Svenska i tal och skrift
  • Datorvana (Office-paketet)
Meriterande
* Erfarenhet från service

Villkor

Start: 2020-01-07
Villkor: Heltid
Placeringsort: Partille
Arbetstider:Mellan 07:00-17:00
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Idag finns företaget över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Företeget erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Visonen för företaget är att vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Mer om företaget berättas vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.