Konsult inom medicinteknik till AFRY!

Konsult inom medicinteknik till AFRY!

Vill du arbeta inom medicinteknik tillsammans med ett av Sveriges största teknikkonsultbolag? Då önskar vi komma i kontakt med dig!

Dina arbetsuppgifter

I din konsultroll kommer du arbeta gentemot tillverkare, importörer och distributörer av medicintekniska produkter. En väsentlig del av dina arbetsuppgifter går ut på att läsa sig in på gällande regelverk för att tolka och besvara kunders frågor kopplat till dessa. Vidare sammanställer du dessa genom rapporter och dokumentation.

Initialt arbetar du inhouse med utgångspunkt vid Afrys kontor i Göteborg. Detta för att du skall ges möjlighet att med hjälp av befintligt team få en god introduktion till regelverken som används inom medicinteknik. På sikt när du blivit varm i kläderna kan uppdrag direkt ute hos slutkund komma att vara aktuellt.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Kravhantering
  • Strategisk rådgivning
  • Kvalitetssäkring och riskanalys
  • Dokumentation och rapportskrivning
Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning, med fördel inom Medicinteknik, bioteknik, kemi, teknisk fysik eller likande - Alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av den medicintekniska branschen
  • Erfarenhet och förståelse för ISO13485
  • Meriterande med erfarenhet av compliance, gap-analyser och/eller audits
Stor vikt läggs även vid din personliga lämplighet för rollen. Vi ser att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och är anpassningsbar för olika situationer. Du besitter ett intresse för dokumentation och regelverk, och vill gärna vidareutveckla dina kunskaper inom fältet. Vidare besitter du ett eget driv av att lära och räds inte för att ta egna initiativ.

Villkor

Start: Snarast eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2020-12-22

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Afry är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag, där de tillsammans skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

Rollen ingår i sektionen processdesign som är en del av MedTech West hos Afry, och består av cirka 20 stycken konsulter. Sektionen arbetar i huvudsak med implementering av regelverken MDR och IVDR, som genomsyrar hela den medicintekniska branscen i Europa. Mer information gegs vid ett eventuellt intervjutillfälle

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.