Konstruktör sökes till tekniskt konsultbolag i Göteborg!

Konstruktör sökes till tekniskt konsultbolag i Göteborg!

Har du ett stort intresse för teknik och brinner för konstruktion? Vill du arbeta på ett attraktivt och innovativt konsultföretag med spännande möjligheter? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen arbeta med mekanisk konstruktion i spännande uppdrag inom produktutveckling. I din roll ingår att i samråd med kollegor konstruera kundanpassade lösningar åt företagets kunder - verksamma inom tex fordonsbranschen och tillverkningsindustrin.

Konstruktionen kan innefatta både plåt- och plastkonstruktion, och primärt arbetar du med Catia som verktyg. Då vår kund åtar sig konsultuppdrag kommer du att arbeta självgående och resultatinriktad - samt trivs du med varierande arbetsuppgifter.

Troligen påbörjar du din anställning Inhouse vid företagets kontor i Göteborg, men på sikt är ambitionen att uppdrag med placering hos företagets slutkunder skall bli aktuellt.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst ett års erfarenhet av liknande roll
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i Catia alternativt Creo.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Kunskaper i flera CAD-verktyg, ex: Solidworks eller Inventor,

Vi ser att du är en driven person som är nyfiken på att lära nya tekniker och lockas av möjligheterna till olika utmaningar som konsultrollen erbjuder. Du arbetar bra såväl självständigt som i grupp, samt är du initiativtagande och kommer gärna med egna förslag på förbättringsområden för organisationen. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2020-02-22
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välrenommerat bolag och tillhör en av landets ledande teknikkonsultbolag. Företaget är en av världens största leverantörer av teknikutvecklingstjänster till bland annat fordonsindustrin. De är en helhetsleverantör och formerna för utförandet och leverans anpassas efter kundspecifika behov, från deltagande i kundens team till utvecklingsprojekt i egen regi. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.