Konstruktör med båtintresse sökes till centrala Göteborg

Konstruktör med båtintresse sökes till centrala Göteborg

Har du ett båtintresse och gillar att hjälpa människor med att få drömmar att bli verklighet? Då kan det vara just dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta i CAD-program så som Rhino och Inventor med att testa olika lösningar på inskickade kundförslag gällande fartygsmodeller. Alla uppdrag är anpassade efter kund och fokuseras på enstycksproduktion vilket innebär ett variationsrikt arbetssätt och tänk. Du kommer alltid att utgå från ett team och därefter distribueras uppgifterna ut och du tar dig an dem självständigt. Där ska du med hjälp utav olika tester hjälpa kunderna med att få en så hållbar och effektiv lösning som möjligt på en fartygsmodell. Testerna utförs både i teorin som praktiken och det kan handla om att testa olika miljöer ex. vågor, motstånd och underlag. Du kommer främst att arbeta i programmen Rhino och Inventor.

Din profil

För att trivas på SSPA behöver du vara social och gilla att arbeta i grupp. Du behöver även vara redo att lägga dina huvuduppdrag vid sidan för att hjälpa till vid akuta problem och därmed kunna anpassa dig efter nya situationer snabbt. Det kan vara allt från nya kundönskemål till risker som akut behöver åtgärdas. Då flera av kunderna och leverantörerna är internationella krävs flytande engelska i tal och skrift men även flytande svenska i tal och skrift för att underlätta vid manualer och instruktionsanvisningar som finns att ta del av.
Skallkrav
  • CAD utbildning (arbete i Rhino och/eller Inventor)
  • Engelska tal & skrift
  • Svenska tal & skrift då
  • Kunskap inom hållfastighetsberäkning
  • Svensk medborgare på grund av säkerhetsklassade uppdrag.
Meriterande
  • Jobbat med CAD tidigare (Rhino och/eller Inventor)
  • Mekaniskt kunnande
  • Maskin utbildning
  • Båtintresse
Villkor

Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%
Mer info
Kontaktperson Shisa Nordström
Telefon 0720133290
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSPA jobbar med fartygsmodeller med fokus på risk och säkerhet. Men även långsiktiga aspekter som miljö och energieffektivitet. Kortfattat- allt som har med fartygsmotorer och underrede att göra.
Kunder skickar förslag på modeller som skall byggas och SSPA testar därefter olika idéer och modeller för att göra det så lönsamt och hållbart för kund som möjligt. Arbetstiderna är dagtid och man behöver befinna sig på kontoret innan kl 8.30 och möjlighet till flex finns. Det finns bred kompetens inom företaget och vi ser att du kan se dig som konstruktör på långsikt och vill utvecklas i din roll inom företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.