Komponentingenjör sökes till SAAB!

Komponentingenjör sökes till SAAB!

Har du en utbildning inom elektro alternativt maskinteknik? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter och få chansen att utvecklas tillsammans med riktigt kompetenta kollegor? Har du ett tekniskt intresse samt är ödmjuk och noggrann som person? Nu har du chansen att söka drömtjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som junior komponentingenjör kommer arbetsuppgifterna att till 60 % vara av mer administrativ art som i princip går ut på att knappra in data från övriga kollegor i deras affärssystem IFS. De övriga 40 % består i att ta emot komponentordrar och förfrågningar från produktion och inköp. Du kommer även få sitta med PCN-hantering (förändringar av produkt) samt slutköpshanteringar. Allt eftersom du kommer in i arbetet kommer du få jobba mer med att utveckla nya produkter, omdesigna befintliga produkter samt utföra forskning och testning av produktkoncept.

Är du ute efter en mer senior tjänst inom samma typ av område får du mer ansvar kring utvecklingen av produkterna.

Din profil

För att lyckas i rollen som komponentingenjör hos SAAB bör du ha ett intresse inom området, vara ödmjuk och noggrann. Vi ses gärna även att du har ett naturligt driv som gärna får smitta av sig till övriga kollegor.

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller elektro
  • Svenska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
  • Fritt straffregister
Meriterande:
  • Kunna hantera stora mängder data
  • Programmeringskunskap inom SQL
  • Kunskap inom affärssystemet IFS
  • 1-3 års erfarenhet av elektronik
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse (gärna omgående)
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00 (flextid)
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande inom flera fält och här får du utvecklas i en innovativ teknisk miljö med hög kompetens inom bolaget. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där de ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.