Kommunikativ junior utvecklare med fokus på felsökning sökes!

Kommunikativ junior utvecklare med fokus på felsökning sökes!

Har du ett stort intresse för att hitta avvikelser och felsökning? Vill du arbeta i en social roll med den senaste tekniken inom telekom? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en komplex och utmanande tjänst där du arbetar med kollegor på kontoret i Göteborg men även kollegor från andra länder. Ni har tillsammans det yttersta ansvaret för övervakning av den testning som dagligen sker i organisationen. Detta gör att du dagligen har mycket kontakt med dina övriga kollegor i organisationen.

Exepmel på arbetsuppgifter:
  • Kontrollera testernas status
  • Analysera fel i flödet samt utföra mindre tester
  • Delegera vidare uppdrag via e-post
  • Analysera loggar
  • Svara på frågor från utvecklarna
  • Uppföljning av ärenden
  • Delta i morgonmöten
Vid start kommer du få en god introduktion till arbetet och gå bredvid en kollega. Du kommer börja med enklare uppgifter för att med tiden bli mer och mer självgående i arbetet.

Din profil

Krav:
  • Minst 3-årig avslutad utbildning som systemutvecklare, teknisk fysik eller likande område inom IT/teknik
  • Goda kunskaper av C eller C++ samt Java
  • Engelska
Meriterande:
- Erfarenhet av Linux, GIT, Jenkins

Personlighet:
Vi söker dig som är nyfiken som person och vill följa med i teknikens utveckling. Det viktiga i rollen är att du trivs i med att vara social, är ödmjuk och har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du analytisk och löser problem på ett metodiskt sätt. I arbetet visar du engagemang och är en lagspelare som trivs med att arbeta i team samt har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter och jobbar inom flera branscher. De åtar sig stora och spännande uppdrag både ute hos deras kunder och inhouse i egna trevliga lokaler på Lindholmen.

Företaget värnar för den individuelle och ser positivt till personlig och karriärmässig utveckling inom företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.