Kommunikativ Systemtestare av självkörande tåg!

Kommunikativ Systemtestare av självkörande tåg!

Har du en högskoleutbildning inom mjukvara? Är du också kommunikativ, driven och tekniskt intresserad? Här får du jobba med den allra senaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter

Som Systemtestare hos vår kund är din huvuduppgift att testa slutkundens AOS, vilket är den integrerade lösningen och en del av ett radiostyrt signalsystem som är designat för transport och industriell järnvägskontroll. Systemet är specialiserat för järnvägsoperationer i industriell gruvmiljö.

Vad AOS innefattar är både Automatic Train Operation (ATO) samt Automatic Train Protection (ATP) som tillsammans arbetar för att automatiskt öka och sänka hastigheten så att tåget håller den förbestämda tidsramen.

Tjänsten som testare är för detta företag en inkörsport för att så småningom bli utvecklare av denna spännande framtida teknik. Om du vill vara med i utvecklingen av det allra senaste inom transportsektorn är detta din chans!

Du kommer under din inledande period att få en extensiv upplärning i produkten, tekniken och arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som med sitt driv, kommunikativa förmåga och stora tekniska intresse vill vara med och utveckla denna nya teknik. Din personlighet är absolut viktigast.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Intresse för testning
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Masterutbildning inom relevant område
  • Arbetslivserfarenhet inom testning/utveckling
Villkor

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Även om du kommer att vara stationerad ute hos slutkund kommer du att arbeta som konsult via vår kund. Passion, Kunskap och Frihet är företagets ledord där visionen är att vara kundens självklara val och samarbetspartner samt Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter inom IT.

Företagets samarbeten är alltid nära och långsiktiga. Att förstå kunderna samt den allra senaste tekniken är av yttersta vikt, vilket gör att både unga talanger direkt från skolan samt mer inbitna veteraner inom IT-branschen kombineras för att möta kundernas unika krav.

Företaget är relativt familjärt, vilket ger frihet, ansvar och gemenskap medan den stora koncernen dem är en del av tillhandahåller tryggheten.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.