Kantpressare till spännande företag i Göteborg!

Kantpressare till spännande företag i Göteborg!

Har du verkstadsvana sedan tidigare och vill du arbeta på ett väletablerat företag? Har du dessutom utbildat dig inom Svets och plåt? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kantpressare hos vår kund arbetar man med mindre eller mellanstora serier tillsammans med två andra kollegor. Föremålet du ska bocka/pressa kan till exempel vara en gaspedal till en bil eller andra ståltillbehör. Till en början kommer du att få ta rygg på en mer senior kollega för att komma in i arbetet ordentligt, sedan, när du blivit varm i kläderna finns det alltid kollegor nära till hands att bolla med.

Din profil

I rollen som kantpressare krävs det att du är noggrann och att du gillar att samarbeta med kollegor. Vidare så ska du vara en flexibel person och ha ett genuint intresse för yrket.

Skallkrav:
  • Plåt&svets utbildning och/eller Industrigymnasium inriktning på kantpressing
  • Svenska i tal
  • Grundläggande kunskap i att läsa av ritningar
  • Utfört relevant praktik eller sommarjobb
Meriterande:
  • Truckkort
  • Relevant erfarenhet
Det är också meriterande att i längden kunna tänka sig att jobba kvällspass
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076-307 81 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med plåtbearbetning och har varit etablerade på marknaden i mer än 50 år, här finns kompetens att driva unika projekt - från idé, konstruktion och prototyp till en färdig produkt. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri försvars- och rymdindustri. Förutom deras tekniska kompetens, uppskattar kunderna deras säkra och snabba leveranser.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid