Kantpressare sökes till företag i Göteborg!

Kantpressare sökes till företag i Göteborg!

Vill du ha ett varierande arbete och arbeta tillsammans med härliga kollegor? Har du verkstadsvana sedan tidigare och vill arbeta på ett väletablerat företag? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kantpressare/verkstadsarbetare arbetar du till störst del med mindre eller mellanstora serier vilket ger en mycket varierande arbetsdag. Vanligtvis arbetar du tillsammans med kollegor och föremålet du ska bocka/pressa kan exempelvis vara en gaspedal till en bil eller andra tillbehör.

Till en början kommer du att få ta rygg på en mer senior kollega för att med tiden arbeta mer självständigt. När du blivit varm i kläderna finns det alltid kollegor nära till hands att bolla med.

Om företaget

Vår kund är en legotillverkare som arbetar med plåtbearbetning och har varit etablerade på marknaden i mer än 50 år. Här finns kompetens att driva unika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till en färdig produkt. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri försvars- och rymdindustri. Förutom deras tekniska kompetens, uppskattar kunderna deras säkra och snabba leveranser.

Din profil

I rollen som kantpressare/verkstadsarbetare krävs det att du är noggrann och gillar att samarbeta med kollegor. Vidare så ska du vara en flexibel person och ha ett genuint intresse för yrket och att arbeta i en verkstad.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet för området inom verkstad
  • Engelska i tal och skrift
  • God förståelse av ritningsläsning
Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av kantpress/bockning
  • Svenska i tal och skrift
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: 6-15 alt 07-16

Omfattning: Heltid

Kontaktperson(er)

Jesper Eriksson

0760-36 12 32

jesper.e@framtiden.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.