Kantpressare sökes till företag i Göteborg!

Kantpressare sökes till företag i Göteborg!

Vill du ha ett varierande arbete och arbeta tillsammans med härliga kollegor? Har du verkstadsvana sedan tidigare och vill arbeta på ett väletablerat företag? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kantpressare/verkstadsarbetare arbetar du till störst del med mindre eller mellanstora serier vilket ger en mycket varierande arbetsdag. Vanligtvis arbetar du tillsammans med kollegor och föremålet du ska bocka/pressa kan exempelvis vara en gaspedal till en bil eller andra tillbehör.

Till en början kommer du att få ta rygg på en mer senior kollega för att med tiden arbeta mer självständigt. När du blivit varm i kläderna finns det alltid kollegor nära till hands att bolla med.

Din profil

I rollen som kantpressare/verkstadsarbetare krävs det att du är noggrann och gillar att samarbeta med kollegor. Vidare så ska du vara en flexibel person och ha ett genuint intresse för yrket och att arbeta i en verkstad.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet för området inom verkstad
  • Engelska i tal och skrift
  • God förståelse av ritningsläsning
Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av kantpress/bockning
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider:6-15 alt 07-16
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en legotillverkare som arbetar med plåtbearbetning och har varit etablerade på marknaden i mer än 50 år. Här finns kompetens att driva unika projekt - från idé, konstruktion och prototyp till en färdig produkt. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri försvars- och rymdindustri. Förutom deras tekniska kompetens, uppskattar kunderna deras säkra och snabba leveranser.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.