KMA-ansvarig sökes till bygg- och entreprenadbranschen

KMA-ansvarig sökes till bygg- och entreprenadbranschen

Är du en social person som har ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor? Har du erfarenhet av KMA-jobb sedan tidigare? Då söker vi efter dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig för KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö), på Vestia Construction Group AB, driver och ansvarar du för våra frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. Företaget är certifierat enligt ISO 9001, 14001 samt 45001 och vi söker dig som gillar KMA-arbete i härliga team.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för KMA-arbetet, du följer projekten i det dagliga och praktiska arbetet. I rollen har du mycket kontakt inom organisationen men även med beställare, myndigheter och underentreprenörer/leverantörer.

Du stöttar och säkerställer att företaget tillika projekten följer lagar, krav och egna högt ställda krav. Du är en resurs för hela vår verksamhet då det gäller gemensamt beslutade arbetssätt, dess framdrift och utveckling. I rollen kommer du även att vara involverad i efterlevnad och framdrift av företagets ledningssystem. Du erbjuds möjligheten att driva på vårt hållbarhetsarbete, där en del är att utveckla och stärka kompetensen kring miljö-arbetet och alternativa val.

Din profil

Du har ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. Du har naturligtvis en erforderlig utbildning och några års erfarenhet av yrket med dig. Byggbakgrund är ej ett krav men är meriterande. Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du är noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera och leda.

Skallkrav:
  • Utbildning - 3 årig högskoleutbildning
  • 3-4 års erfarenhet av KMA jobb
  • Svenska och engelska
  • Körkort+Bil
Meriterande:

* Byggbakgrund

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Mölndal
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är verksam inom bygg- och entreprenadverksamhet samt projektutveckling. De utför bland annat underhålls-, reparations- och ombyggnadsarbeten.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli direktanställd hos kundföretaget.