Juniora programmerare till nystartat bolag

Juniora programmerare till nystartat bolag

Det här är en ledig tjänst utöver det vanliga. Det är nämligen inte varje dag du står inför möjligheten att deltaga i uppstarten av ett ungdomligt och nytänkande IT-konsultbolag!
Detta nystartade bolag söker nu efter programmerare av alla dess slag, där personligheten är viktigare än kunskap och erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Som en av de allra första in på detta bolag spelar du en nyckelroll och har möjlighet att påverka från dag ett. Har du alltid drömt om en ungdomlig och professionell företagskultur där man har riktigt kul tillsammans så kan du nu vara med och skapa den!

Dagen spenderar du ute hos någon av bolagets stora, välkända kunder. Du kommer till största delen jobba med utveckling av olika system och programvaror i kundprojekt. Utöver stöttning och utbildning från bolagets VD har du ett kontinuerligt samarbete med kunden och behöver aldrig känna dig ensam i rollen.
Missa inte chansen att vara med och forma nästa generations IT-konsultbolag!

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad och hungrar efter kunskap!
Både front-end- och back-end-utvecklare är av intresse. Vilket programmeringsspråk du föredrar spelar ingen roll, här finns utrymme för JAVA, C, C++, C#, .net och allt däremellan.
Viktigast är att du är driven och kapabel att samarbeta med kunderna. Känner du dig inte färdigutvecklad inom programmering blir du utbildad på plats. Du har ingenting att oroa dig över!

Vår kund går mycket på personlighet, du ska dock kunna påvisa och berätta om något programmeringsprojekt från både skola och fritid.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning i programmering, utvecklig, eller systemvetenskap. YH-utbildning är helt okej!
  • Förmåga att visa upp något programmeringsprojekt från skola och fritid.
Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom programmering med JAVA, C#, .net eller C++.

Villkor

Statdatum: Omgående, alt. enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sök redan idag, det här vill du inte missa!
Mer info
Kontaktperson Kristin Grön
Telefon 0722-47 40 01
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta spännande bolag startades under 2018. Bolagets vision är att låta den yngre generationen kliva fram som IT-konsulter. Med "glädje", "agilt" och "professionalism" som ledord kommer du garanterat att trivas. Hur klyschigt det än må låta så är det extremt högt i tak på detta bolag. De tror på transparens och är mycket mottagliga för dina idéer.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.