Junior utvecklare sökes till ledande teknikkonsultbolag

Junior utvecklare sökes till ledande teknikkonsultbolag

Är du nyexaminerad inom datavetenskap, elektroteknik, mekatronik eller annat närliggande område och vill jobba mot i en internationell miljö där framtiden utvecklas? Läs mer!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer axla rollen som vårt kundsföretags konsult och jobba mot företag som är de största inom fordonsbranschen. Du kommer tillsammans med ditt team jobba agilt och i sprinter för att uppnå era gemensamma och individuella mål. Här kommer dina främsta verktyg vara java eller C++ för att programmera mot backend-lösningar och inbyggda system.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst högskoleingenjör inom datavetenskap/elektroteknik eller närliggande område.
  • Portfolio/Hobbyprojekt att kunna visa upp
  • Kunskap om objektorienterad-design, scrum och agila metoder
  • Flytande i engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av backend (Java, C++ m.m)
  • Erfarenhet av avancerad teknik (JavaScript, Angular, CSS, m.m)
  • Flytande i svenskai tal & skrift
Vi söker dig som älskar problemlösning och ser analytiskt på problem när de uppstår. Framför allt vill vi att du är en person som vill lära dig mer och utvecklas på en arbetsplats där du får möjlighet till att lära dig mer för varje dag som går. Vi tror också att för att både du och arbetsplatsen skall utvecklas för det bästa så behöver du ha en social och kommunikativ sida där du pratar om saker när de uppstår där du tillsammans med dina kollegor försöker komma fram till lösningar.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Åsa Stendal
Telefon 0722-49 96 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt konsultbolag som strävar efter att dess konsulter kontinuerligt ska byta uppdrag för att erhålla så god kompetensutveckling som möjligt. Vår kund är en oberoende utvecklingspartner inom b.la. inbyggda system. De arbetar med olika affärsområden och samarbetar med kunder inom bland annat fordons-, säkerhets- och telekomindustrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.