Junior teknisk projektledare mot teknikkonsultbolag!

Junior teknisk projektledare mot teknikkonsultbolag!

Har du ett brinnande intresse för att utvecklas till teknisk projektledare? Då har vi en utmärkt tjänst för dig hos ett ledande teknikkonsultbolag. Här kommer du ha möjligheterna för att på sikt bli en självgående projektledare.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare kommer du att bli del av gruppen som arbetar med installationsteknik. Du kommer framför allt att vara delaktig i projekt gällande ombyggnationer och till viss del nybyggnationer. I projekten kommer du att hantera allt från besiktningar till åtgärdsplaner. Även utredningar och inventeringar vid nybyggnationer förekommer. Som teknisk projektledare arbetar du både inne på kontoret och ute hos kund.

Hos vår kund blir du en del av den mycket kompetenta gruppen med olika bakgrunder, erfarenheter och som tillsammans sitter på mycket kunskap inom branschen. Det finns en plan för dig som ny i rollen som teknisk projektledare där du tillåts växa in i rollen för att på sikt kunna driva egna projekt.

Inledningsvis kommer arbetet kretsa en del kring konstruktion, detta för att bygga en förståelse kring de grunder som finns för tjänsten.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten som teknisk projektledare krävs att du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom Väg och vatten, energi, samhällsbyggnad, fastighet eller liknande. Du talar svenska och engelska.

Det är meriterande ifall du har erfarenhet från fastighetsförvaltning eller en roll som driftingenjör, även praktik/sommarjobb mot branschen är meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god förståelse för teknik och ett brinnande intresse för att utvecklas till teknisk projektledare inom installationsteknik. Vi söker dig som ser lösningar istället för problem och är strukturerad som person. För att trivas i rollen tror vi att du trivs med att ha kundkontakt. Vi tror också att du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och har en förståelse för att det tar tid att utvecklas till en självgående projektledare.

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör inom väg och vatten, energi, samhällsbyggnad, fastighet eller liknande.
  • Svenska och engelska
Meriterande:
  • Praktisk erfarenhet från byggen genom t. ex praktik eller sommarjobb.
  • Erfarenhet/kunskap inom fastighetsförvaltning eller som driftingenjör
Villkor

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 17.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
  • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
  • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
  • Ett utbildningsorgan med kurser
  • En stöttande mentor i din roll
  • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
  • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.