Junior teknisk projektledare inom industri sökes!

Junior teknisk projektledare inom industri sökes!

Är du nyfiken på yrket som teknisk projektledare? Har du en fallenhet och intresse för teknik? BRA! Vi söker nu dig som är en ung talang och vill arbeta på ett av Sveriges största teknikkonsultbolag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior teknisk projektledare kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag i härliga Göteborg.

I dina arbetsuppgifter kommer du att få vara delaktig och drivande i projekt gentemot slutkund. Detta innebär alla faser genom projektets gång, från idé till implementation. Projekten är varierande och riktade mot industribranschen.

Då du kommer sitta i ett öppet landskap tillsammans med erfarna kollegor finns det lättillgänglig stöttning i din roll, men det ställs krav på dig att vara drivande och engagerad i projekten du ansvarar för. Du kommer även få en mentor som du kan vända dig till under din inledande tid på företaget.

Vi söker dig som brinner för projektledning och vill utvecklas inom detta. För att lyckas i rollen behöver du också ha ett tekniskt intresse, detta för att underlätta förståelsen inom projektet.

Ta chansen och sök jobbet, detta är din chans att bli projektledare!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning innehållande projektledning. Du är en positiv, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att leverera i världsklass. Vi letar efter dig som är driven och vill slutföra projekt! Har du ett intresse för merförsäljning är det ett stort plus.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar. Du trivs bra i en grupp med mer erfarna kollegor där du kommer få lära och ta del av mycket kunskap. Samtidigt är du en person som du tycker det är roligt att själv delge dina egna idéer.

Skallkrav:
 • Högskole-/civilingenjörsutbildning mot projektledning, till exempel industriell ekonomi/kemiteknik/maskinteknik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av projektledning
 • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete
 • Körkort
Villkor

Start: 2/9 eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 16 000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22 000 svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
 • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
 • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
 • Ett utbildningsorgan med kurser
 • En stöttande mentor i din roll
 • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
 • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.