Junior systemutvecklare till växande företag

Junior systemutvecklare till växande företag

Vill du vara med och bidra i ett spännande tillväxtföretag? Vill du arbeta som konsult med de senaste teknikerna? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som konsult ute hos kund och programmera med de senaste teknikerna. De specifika arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken kund man är ute hos, samt efter vem du är. Majoriteten av kunderna är större företag som utvecklar sina befintliga och framtida system.

Din profil

För att trivas i rollen krävs det att du är en lagspelare med ett brinnande teknikintresse. Du gillar att ständigt utvecklas inom det digitala.

Skallkrav:
  • C#
  • .Net
  • Engelska
Meriterande:
  • Scrum
  • Svenska
  • Erfarenhet inom branschen
Villkor

Placeringsort: Göteborg
Arbetstid: Kontorstid
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Nicholas Uusitalo
Telefon 072 209 19 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett IT-konsultbolag som huserar i centrala Göteborg. De jobbar med in-house projekt såväl som ut mot slutkund i form av konsulttjänster. De utför och tillhandahåller konsulter inom systemutveckling, testning, infrastruktur, informationssäkerhet, projektledning, kravhantering och mobila applikationer. Tjänsteportföljen är bred med exempelvis app-utveckling, systemutveckling, webbutveckling, Ui/UX, Big Data med flera.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.