Junior systemutvecklare sökes med fokus på Nätverkssäkerhet

Junior systemutvecklare sökes med fokus på Nätverkssäkerhet

Är du snart nyexaminerad och söker du efter nästa utmaning? Vi letar efter dig som har en stark passion för IT, ett stort driv med kreativitet i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare hos vår kund kommer du att integrera och bidra till utvecklingen av toppmoderna nätverks och säkerhetsprodukter. Du är en del utav ett team på 4-8 personer som hjälper till att utveckla företagets tjänst AppGate SDP.
De inriktar sig särskilt på automation och implementering av mjukvaran i hybridmiljöer som ex. AWS, Azure, GCP och VMWare. Du utför olika tester innan och under processens gång för att hela tiden testa produktens säkerhet. Vanligtvis håller ett projekt på i fyra månader och därefter tar ett annat vid, vilket hela tiden innebär nya uppgifter och nya utvecklingsmöjligheter. Då företaget finns globalt kan det hända att man jobbar med kollegor som befinner sig i andra länder.

Din profil

Vår kund söker en Junior profil som är ny examinerad gärna från KTH eller Chalmers. Då man jobbar nära sina kollegor och företaget sätter stort värde på sammanhållning behöver man tycka om att jobba i grupp. Man behöver ha ett öppet sinne för såväl nya arbetssätt som nya kulturer då det är väldigt många olika bakgrunder som dina framtida medarbetare besitter. Det är väldigt viktigt att du har ett stort brinnande intresse för programmering och strävar efter att utvecklas tillsammans med företaget. Se skallkrav nedan:
Skallkrav
  • Grundläggande kunskaper i Linux
  • Python och/ eller Go
  • Erfarenhet av AWS, Azure eller GCP
  • Intresse för Nätverk och Säkerhetssystem
Meriterande
  • Erfarenhet av DevOps
  • Kunskaper i C-programmering
  • Erfarenhet av scripting i Bash eller Shell
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Utgår från 8-17
Omfattning: 100%
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har skapat en egen avancerad produkt Software Defined Perimeter-lösning AppGate SDP och med den vill de förändra den framtida nätverkssäkerheten och applicera något som fungerar för all företagsnätverksamhet. Företagets process går ut på att designa mjukvara, utveckla och utföra tester. De jobbar med moderna system och inom kontoret finns bred kunskap inom flera olika områden. Till hjälp har företaget idag 57 Datacenter runt om i världen och med hjälp utav deras nuvarande 3500 kunder har de skapat en bra bas för att revolutionera på en helt ny nivå i dagens samhälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.