Junior säkerhetskonsult till innovativa Knowit Secure

Junior säkerhetskonsult till innovativa Knowit Secure

Tycker du att säkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns? Då har vi tjänsten för dig!
Nu har du chansen att börja som säkerhetskonsult i ett otroligt spännande och växande företag

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos kund i team eller i närheten av en kollega från Knowit Secure. Du kommer få den fantastiska möjligheten att ha en stor bredd av olika arbetsuppgifter som kan både vara tekniknära eller verksamhetsnära där du blir coachad av en senior kollega.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skriva testspecifikationer till säkerhetstester
  • Vara med och bedöma underleverantörers säkerhetsmognad baserat på en definierad säkerhetsmodell
  • Vara med vid sårbarhetsscanningar och penetrationstester.
  • Vara med och kravställa säkerhetslösningar
  • Vara med och utforma säkerhetspolicys och riktlinjer som syftar åt ISO 27000
Din profil

Skallkrav:
  • En säkerhetsrelaterad högskola/YH-utbildning
  • Ett brinnande säkerhetsintresse
Som person har du ett stort driv, du tar tag i saker och ser själv till att det blir gjort, du fungerar väl i sociala sammanhang och gillar när det händer saker!
Det är meriterande ifall du skulle ha något relevant certifikat kring säkerhets eller tidigare arbetslivserfarenhet.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fanny Reinhardt Kånge
Telefon 0723-261232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag.Kulturen präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.