Junior projektledare till ledande teknikkonsultbolag!

Junior projektledare till ledande teknikkonsultbolag!

Är du i början av din karriär som projektledare och letar efter en ny utmaning? Vill du arbeta med spännande energi- och kärnkraftsprojekt? Vi söker dig som är en duktig administratör med ett tekniskt intresse och som har hög social kompetens. Låter detta som du? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund kommer du kommer du att arbeta som konsult i projektform mot kärnkraftsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera en del beroende på vilket projekt du arbetar i. Din roll kommer att vara mer planerande och administrerande än teknisk som projektledare, då din främsta uppgift är att leda, och fördelar arbete samt följer upp att alla gör sin del.

Du kommer exempelvis att:
 • Ansvara för planering av arbetet
 • Se över avvikelser i projekt och strukturera upp dem
 • Budgetera
 • Återrapportera mot olika intressenter
Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning. Vi ser att du är en noggrann person med god strukturförmåga som gärna arbetar i team. Du talar svenska, har en konsultmässig personlighet och är ödmjuk. För att trivas krävs det att du har en bra social kompetens, är initiativtagande och har en god struktur i ditt arbetssätt. Du tycker om koordinerande arbete och är flexibel då det kan förekomma resor i tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
 • Har en relevant högskoleingenjörsexamen för projektledning
 • Har minst ett års erfarenhet av att arbeta som projektledare sedan tidigare
 • Pratar flytande svenska i både tal och skrift
 • Innehar körkort
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att arbeta som projektledare mot byggbranschen, processindustrin eller annan teknisk inriktning
 • Arbetat i fastställda projektmodeller tidigare
 • Intresse för eller erfarenhet av kärnkrafts- och/eller energibranschen
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Startdatum: Januari 2020, datum enligt Ö.K
Placeringsort: Varberg
Arbetstider: 07.00-15.30
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i dagsläget ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 16 000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22 000 svenska studenter fick rösta fram sina drömarbetsgivare placerades bolaget i topp. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig kännetecknar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.