Junior programmerare till expanderade företag!

Junior programmerare till expanderade företag!

Vill du utvecklas i din roll som programmerare? Kanske är du är början av din yrkeskarriär och vill få arbeta med ett expanderade företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund arbetar med en avancerad e-postmjukvara för stora tjänsteleverantörer och din uppgift som programmerare/DevOps är att arbeta med dessa och deras miljö. I din roll kommer du arbeta med utveckling av företagets produkt. Detta kan exempelvis ske genom:
 • Utveckla API: er mot bland annat spamfilter, analysverktyg, ekonomisystem, CRM-system etc.
 • Underhåll e-postflöden
 • Kunders önskemål
Initialt kommer du ges introduktion om företaget och deras produkt samt ges mentorskap av seniora medarbetare. Detta för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas i din arbetsroll.

Din profil

Skallkrav:
 • Utbildning inriktning IT/programmering alt motsvarande erfarenhet
 • Linux, operativsystem
 • Programmering: Java, JavaScript
 • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • E-post/SMPT
 • Unix-script
 • C++
 • SQL
 • Shell
 • Git
Vid denna rekrytering kommer vikt även ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är noggrann, initiativrik och lösningsorienterad. Då arbete ofta sker i samarbete med kollegor och kunder är det även viktigt att du är en lagspelare som kan samarbeta. Vidare behöver du ha en hög servicekänsla och vara analytisk för att lyckas i rollen.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Göteborg
Publiceringsdatum
2018-10-24
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760361232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder en flexibel drift- och säkerhetsplattform anpassad för företag som bygger och driver storskaliga e-posttjänster. Tjänsten gör e-postplattformar mer effektiva genom att upprätthålla e-postflöde, spam, fishing och antivirus på storskaliga maildomäner. Företaget är verksamma i Göteborg och har sedan starten 2008 blivit en etablerad aktör med flera välrenommerade, stora bolag som kunder. Kontoret är placerat i centrala Göteborg med fina lokaler och havsutsikt. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.