Junior processingenjör mot livs- och läkemedelsindustrin

Junior processingenjör mot livs- och läkemedelsindustrin

Är du nyfiken på livs- och läkemedelsbranschen och vill arbeta inom processindustrin? Vi söker nu dig som är en ung talang och vill arbeta på ett av Sveriges största teknikkonsultbolag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior processingenjör kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära processdesign mot process- och produktionsanläggningar. Exempel på uppgifter kan innebära specifikationer för utrustning, utföra riskbedömningar, designa i CAD och utföra andra ingenjörsuppgifter kopplade till projekt. Projekten är multidisciplinära projekt, där flera delar av bolaget är involverade. Det betyder att du kommer att arbeta nära avdelningar inom el & automation, validering/QA, medtech och projektledning. Kunderna du arbetar mot kommer att vara tillverkande industriföretag inom livs- och läkemedelsbranschen.

Under din inledande period kommer du att få börja i ett mindre projekt samt få en mentor som stöd för att komma in i arbetet och processerna. Avdelningen du kommer att tillhöra är en dynamisk och härlig grupp som har en blandad erfarenhet inom området. Arbetet kommer främst att ske in house på kontoret, men dagsresor ut till kund kan förekomma.

Vi söker dig som brinner för teknik, gillar att arbeta i team och är nyfiken på en ny utmaning! Dina utvecklingsmöjligheter är mycket goda, med tekniskt intresse och tålamod kan du med tiden arbeta dig mot en mer specialiserad- eller ledande roll.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning med kunskaper inom processdesign och ett brinnande intresse för processindustrin. Du är en positiv, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att leverera i världsklass. Vi letar efter dig som är driven och vill slutföra projekt!

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar och problem. Du trivs bra i en grupp med mer erfarna kollegor där du kommer att få lära och ta del av mycket kunskap. Samtidigt är du en person som du tycker det är roligt att själv delge dina egna idéer och din kunskap.

Vi önskar att du som söker känner igen dig i följande:
  • Högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning kemiteknik
  • CAD-kunskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:

- Examensarbete eller erfarenhet av läkemedel, livsmedel eller process- och industriteknik

Villkor

Start: Januari/Februari 2019
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 10.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
  • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
  • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
  • Ett utbildningsorgan med kurser
  • En stöttande mentor i din roll
  • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
  • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.