Junior och driven systemutvecklare sökes!

Junior och driven systemutvecklare sökes!

Vill du få chansen att arbeta brett inom systemutveckling med varierande projekt? Drivs du framåt av att få lära dig mer i en utvecklande miljö tillsammans med kunniga kollegor? Sök då tjänsten som systemutvecklare idag!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du som junior systemutvecklare att få lära dig flera olika tekniker. Företaget är inte uppbundna till några specifika tekniska lösningar och söker därför dig som ser både nyttan och nöjet av att vara med i hela projektens processer. De tekniker som används i olika projekt styrs av kundens miljö och vår kunds rekommendation, bl.a. C#.Net, C++/C och Delphi. Inledningsvis kommer du att arbeta i mindre projekt och projektgrupper, och sitta i vår kunds lokaler tillsammans med en mentor. Din mentor kommer att se till att du får den hjälp och stöttning du behöver för att du ska lyckas i din roll som systemutvecklare.

Som medarbetare erbjuds du att vara en del av ett spännande och flexibelt företag. Mycket erfarenhet finns inom bolaget, och du kommer att utvecklas och bli en duktig programmerare genom utbildningar och mentorskap.

Din profil

Vi tror att du som söker är i början av din karriär som systemutvecklare och brinner för programmering! Du vill arbeta brett med flera tekniker och vill lära dig mer. Du har ett logiskt tänkande och en ödmjuk personlighet.

Skallkrav:
  • En högskoleutbildning inom IT/utveckling med kurser inom matematiska uträkningar
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
  • Kunskaper inom ett högnivå-programmeringsspråk (exempel: C#, .Net, C och C++)
Meriterande:
  • Erfarenhet av test och verifieringssystem
  • Intresse för relationsdatabaser
Villkor

Startdatum: 1 december 2019
Arbetstid: Kontorstider
Placering: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med alla steg i systemutvecklingen: systemering, programmering, testning, dokumentation, installation, utbildning, förstudier och förvaltning av system. Projekten de arbetar med kan vara mindre projekt på någon månad till åtagande som sträcker sig över flera år. De sitter i centrala fräscha lokaler och är idag 9 anställda med ett gemensamt brinnande intresse för programmering.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.