Junior mjukvaruutvecklare till Göteborg sökes!

Junior mjukvaruutvecklare till Göteborg sökes!

Är du en person som trivs i team och vill vara med och driva arbetet framåt tillsammans med andra? Vill du få möjligheten att använda och utveckla dina kunskaper i mjukvaruutveckling? Sök då tjänsten som mjukvaruutvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i ett team som består av 6-7 andra medarbetare som arbetar på ett agilt arbetssätt med daily stand ups. Du kommer i din roll att arbeta med utredningar, test, kodning och felsökningar. De olika uppgifterna beror på vilken del av projektet/sprinten teamet befinner sig i och kan därför variera en del över tid. Inledningsvis får du en mentor som ser till att du får rätt förutsättningar i din nya roll samt finns tillgänglig om du behöver hjälp.

Din profil

Vi söker dig som ser fram emot att arbeta i team och ser fördelarna med att dela med sig av kunskap och information. Vi tror att du har ett stort driv och vill ta hela teamet och projekten framåt. Utöver detta är du en driven utvecklare som vill lära dig mer och fortsätta utvecklas.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör mot datavetenskap, elektro, systemvetenskap eller likvärdig utbildning.
  • Kunskaper i C++
  • Kunskaper i Phyton
  • Kunskaper i GIT
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
* Kunskaper inom Containers och cloudlösningar

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen till oss på Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av telekommunikationsutrustning och tjänster till mobila och fastnätsoperatörer. Över 1000 nätverk i mer än 180 länder använder vår kunds utrustning, och mer än 40 procent av världens mobiltrafik passerar genom deras nät.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.