Junior mjukvaruutvecklare sökes till företag inom tullbranschen

Junior mjukvaruutvecklare sökes till företag inom tullbranschen

Är mjukvaruutveckling något av det bästa du vet och ligger dig varm om hjärtat? Har du en strävan efter att bli riktigt duktigt och vill bli upplärd av kompetenta arbetskollegor? Sök jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du jobba i ett scrum-team och vara med att utveckla proffskod för morgondagens digitalutveckling. Du kommer tillhöra ett team med extremt hög kompetens så utvecklingsmöjligheterna är enorma. Det du kommer göra är att underhålla nuvarandra system i .Net plattformen samt utveckla nya system.

Din profil

Denna tjänsten kräver ett genuint intresse av mjukvaruutveckling som programmeras i .Net och en strävan efter att utvecklas inom just detta.

Skallkrav:
  • Grundläggande kompetens inom mjukvaruutveckling med viljan att programmera i Microsofts ramverk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Högskole eller Civil-examen inom relevant utbildning
  • Uppvisande av utvecklingsprojekt/Github
  • Erfarenhet av tull
  • Erfarenhet av att ha jobbat i ett stort bolag
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (90 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds dagliga kärnverksamhet är handel- och tullstrategi. Tjänster de erbjuder är bland annat Brexit Service Hub, konsulttjänster inom handel och tull, handels- och tullutbildningar, tullösningar - myndigheter, UCC Navigator, Customs Trade Digital Soloutions, bokförings- och momstjänster med mera. Företaget har utvecklat ett system för att automatisera många processer för kunder som skeppar deras produkter världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.