Junior mjukvaruutvecklare inom C/C++

Junior mjukvaruutvecklare inom C/C++

Söker du efter en spännande och flexibel arbetsplats där du får arbeta tätt ihop med produktledning, kundansvariga och hårdvaruteam? Gillar du projektplanering, design och mjukvaruutveckling? Då är du kanske vår nya kollega!

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds arbeta med hela utvecklingsprocessen från specificering till färdig produkt av både nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter. Du kommer att ingå i ett team bestående av mjukvaruutvecklare som alla kännetecknas av hög kunskap och professionalism. Du kommer till en tvärfunktionell arbetsmiljö där ditt bidrag blir direkt avgörande för företagets resa framåt. Mjukvaruutvecklingen sker främst i C/C++ i en hårdvarunära miljö. När du börjar kommer du få en introduktion och direkt delta i projekt för att på bästa sätt komma in i arbetet, självklart med stöttning ifrån teamet. Skulle du på sikt vara intresserad av att ha kundkontakt så är detta möjligt.

Arbetsuppgifter:
  • Programmering i C/C++ och Qt/QML.
  • Utveckling av nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter.
Din profil

Vi söker dig som är självgående, duktig på att planera och strukturera dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är en lösningsorienterad person som är noggrann och kvalitetsmedveten. För att passa in i teamet är det bra om du gillar den social kontakten med människor.

Skallkrav:
  • Har goda kunskaper inom C/C++
  • Har god erfarenhet av att arbeta i Linuxmiljö
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
  • Har eftergymnasial utbildning inom programmering eller likvärdig erfarenhet
Meriterande
  • Har erfarenhet av konfiguration av Linux, OpenEmbedded och Yocto
  • Kan programmera i Qt/QML
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget specialiserar sig sedan 1960-talet på utveckling och produktion av kontroll- och övervakningslösningar kopplat till framdrift och elkraftförsörjning inom den marina marknaden. Företaget har även kontor i Norge och USA. Idag har företaget 60 anställda varav cirka 10 personer arbetar på utvecklingskontoret i Göteborg. Självklart så får du mer information om företaget i nästa steg av rekryteringsprocessen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.