Junior miljökonsult till internationellt bolag!

Junior miljökonsult till internationellt bolag!

Vill du arbeta med hållbar utveckling? Här finns chansen att komma in på ett internationellt konsultföretag i en roll med stora utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter

Som Miljökonsult hos vår kund kommer du att arbeta med miljö och tillstånd i olika miljöprojekt.
Vid uppstart kommer du att få en introduktion inom området för "Elnät". Du blir tilldelad en mentor men jobbar också tätt intill seniora kollegor för mer stöttning i arbetsuppgifterna.

Dina främsta arbetsuppgifter är att skriva underlag för tillståndsansökningar, oftast miljökonsekvensbeskrivningar. Arbetet innebär till en början mycket administration och det krävs att du är noggrann med en god känsla för formulering i skrift. På sikt är planen att du som junior miljökonsult också skall arbeta med ökande kundkontakter och i externa sammanhang. Då med arbetsuppgifter som att t.ex. deltaga vid externa möten med allmänheten.

På sikt kommer du att få ta del av fler affärsområden inom den utbredda industri- och energibranschen. Affärsområden som industri, process, elnät, miljö och management.

I rollen arbetar du parallellt med flera projekt samtidigt och detta kräver att du har ordning och struktur i ditt arbete. Som Miljökonsult ingår du i ett arbetsteam och arbetar tätt ihop med både kollegor och andra avdelningar. Arbetets olika projekt varierar mellan en månad till ett eller flera år.

Din profil

För rollen som miljökonsult krävs:

- Högskoleutbildning inom miljö eller naturvetenskap.
Exempelvis, miljöingenjör, biologi eller miljövetenskap.
  • Svenska i tal och skift.
  • Engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har läst en kurs mot miljökonsekvensbeskrivning eller motsvarande.
  • Har kunskap och förståelse för miljötillståndsprocessen, miljöledningssystem samt GIS.
  • Arbetslivserfarenhet som miljökonsult.
  • Examensjobb inom miljöområdet.
  • Innehar körkort.
Som person skall du vara driven, noggrann och social. Du är nyfiken efter kunskap och brinner för att utvecklas. Du trivs med administrativa uppgifter och arbetar strukturerat. I rollen krävs det att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med på en resa mot en bättre miljö.

Villkor

Villkor
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08-17, flexmöjlighet.
Start: Omgående alternativt efter semestern.
Ort: Centrala Göteborg

Kontaktperson(er)
Johan Hultman
Johan.h@framtiden.com
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 0761631860
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Bolaget levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Dessa ca. 6.000 anställda levererar årligen över 10.000 projekt. Företaget tar god hand om sina anställda och här finns möjligheter att få både internutbildningar och mentorskap.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.